Érdekességek

Egy pár szó a lakókocsizás előnyeiről:

Elsősorban kötetlensége és mobilitása miatt egyre népszerűbb hazánkban is. Ha hosszú útra indulunk, és nincs előre lefoglalt helyünk valamelyik kempingben, a hátunk mögött a szállásunk már akkor is biztosított. Ha utazás közben megállunk egy parkolóban, akkor akár pihenésre, akár étkezésre, vagy ha rendelkezik a lakókocsi mosdóhelyiségben bio-WC-vel, annak használatára is alkalmas. Nagy előnye még, hogy a hűtőszekrény menet közben is használható, gázról vagy 12V-ról. Amennyiben hidegben vagy hűvös időben használjuk a járművünket, a benne levő gázkonvektorral hamar kellemes meleget tudunk bele varázsolni.

Amikor elértük úti célunkat és beálltunk egy kempingbe, nincs mást teendőnk, mint a lakókocsit letalpalni és 220V-ra csatlakoztatni. Ettől kezdve máris rendeltetésszerűen használhatjuk, ha persze már otthon a szekrényekbe és rakodóhelyekre is bepakoltunk. Ha hosszabb időt töltünk egy helyen, akkor érdemes az elősátrat is felállítani – ami legalább még egyszer akkora zárt teret biztosít, mint maga a lakókocsi – hiszen nyári időszakban ez a fő életterünk, amit asztalokkal, székekkel és akár mobil konyhával is berendezhetünk.

Ez lehet egy hosszú hétvége belföldön, vagy hosszabb idő külföldön. Itthon közel 250 kempingből választhat, amelyek nagy része télen is nyitva található. Mivel hazánk meleg vizes fürdőkben a világon nagyhatalomnak számít, ezért nagyon sok színvonalas fürdő és kemping található. Ezekről részletesen tájékozódhat a www.campinform.eu oldalon, ahol találkozókról és programokról is értesülhet.

Üzenetküldés

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Kötelező mező!

Facebook

Kapcsolat

Telefon: 
+36-23-500-662, +36-20-9793-655

E-mail: 
hollako@hollako.hu

Címünk: 
2040 Budaörs
Kinizsi út 10.