Szerviz

Legyen szó általános állapotfelmérésről, futómű- vagy fékrendszer-karbantartásról, külső-belső sérülések javításáról, átalakításról vagy kiegészítők beszereléséről, forduljon hozzánk! Célunk, hogy lakókocsi szervizelés terén a maximumot nyújtsuk Vevőink részére.  Ne felejtse el rendszeresen átvizsgáltatni lakóautóját! A bajt mindig könnyebb megelőzni, mint helyrehozni! Hozza el telepünkre egy hosszabb utazás előtt általános karbantartásra, hogy ne érje menet közben váratlan meglepetés, vagy térjen be alkatrész- vagy készülékcsere vagy –javítás miatt, és folytassa utazását biztonságban!

Állapotfelmérés

Ha hosszabb útra készül, még ha semmi gyanúsat sem észlelt az utóbbi időben, akkor is ajánlott lakókocsijának alvázát, futóművét, fékrendszerét átvizsgáltatni. Mi elvégezzük lakókocsija fékrendszerének tisztítását, ellenőrzését, a kerékcsapágyak, támasztólábak és a vonófej zsírozását. Érdemes rendszeresen átvizsgáltatni lakókocsiját, mert így elkerülhetőek az elöregedett vagy meghibásodott alkatrészek okozta nagyobb károsodások, balesetek.

Javítás

Hozza el lakókocsiját kisebb-nagyobb, külső vagy belső javítások, átalakítások esetén! Nem kell autószervizbe vinni lakókocsiját új készülék vagy alkatrész beszerelése, vagy használtak javítása, szervizelése esetén, forduljon hozzánk! Jöjjön el telepünkre, és miután kiküszöböltük a hibákat, folytassa biztonságosan utazását!

Lakókocsi műszaki vizsgáztatás

Nem csak felkészítjük lakókocsiját műszaki vizsgára, de helyben le is vizsgáztatjuk! Karbantartásainkat, szervizeléseinket úgy végezzük, hogy Ön és családja a lehető legbiztonságosabban közlekedhessen, valamint hogy lakókocsija megfeleljen a Nemzeti Közlekedési Hatóság elvárásainak is.

Kérjen időpontot a szervizünkbe, ezt követően felkeresi Önt a kollégánk!

Időpont kérés nem minősül foglalásnak, míg nem jelzünk vissza.

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Üzenetküldés

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Kötelező mező!

Facebook

Kapcsolat

Telefon: 
+36-23-500-662, +36-20-9793-655

E-mail: 
hollako@hollako.hu

Címünk: 
2040 Budaörs
Kinizsi út 10.